sozlukte ne dinledigini goster ozelliginin olmasi 

kapat
  1. sözlükten başlama ihtimali olan bazı aşkları daha başlamadan patlatacak, gereksiz bir durumdur..

başlık: deep
    entry: anathema'nın insanı her dinlediğinde aslında yaşamıyormuş hissini veren, adeta sessiz bir isyan senfonisi..
    yazar: duygusalrocker

- of ne güzel betimlemiş bu şarkıyı.. galiba sonunda yaşadığım hayatı anlayabilecek bir erkek, mesaj atsam ne kaybederim ki..

online listesi'ne bakış:
    duygusalrocker - i fall, falling into your eyes.. [kardeşlik türküsü - mahsun kırmızıgül]

- yok yok en iyisi gidip bileklerimi kesmek..

veya;

başlık: vermeyen kız
    entry: kızları sadece seks oyuncağı olarak görebilen sığırların anırması olarak sözlüğe yansımış hezeyan.. abazan düşüncesi.. duygudan yoksun bünye kusması..
    utanıyorum böyleleriyle aynı yerde yazmaya.. hemen uludağ sözlük ten soğuma nedenlerine de ekliyim bunuda..
    yazar: seks nedir ki önemli olan beyin
    (yazan hayali bir yazar ondan bu kadar klişe bir entry yazdım ve de dahi manasına gelen da'yı ayırmadım)

- helal olsun be.. en sonunda olgun bir erkek çıktı şurada.. bir tebrik edeyim şu adamı, sonunda tanımaya değer bir erkek..

online listesi'ne bakış:
    seks nedir ki önemli olan beyin - aşk bir ağıttır, herkesin dilinde.. dinlemesini bilmek gerekir.. [asian sex - cute teen fuckin blowjob nice ass - anal bangers]

- lezbiyen olmaya karar verdiğimi nasıl söyleyeceğim aileme ya öff..

tehlikeli bir yenilik olur, sözlük batar bence..
    #3470793 (rapper ninja, 30.05.2008 21:39)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukte ne dinledigini goster ozelliginin olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozlukte ne dinledigini goster ozelliginin olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte ne dinledigini goster ozelliginin olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erjivan » her sey vatan icin » pes 2009 » ciftlikkoy » hiclik » olum » kizil anka » silik yazarin nickaltina dolusan aglak akbabalar » kitaro » 45 numara ayakkabi giyen sevgilinin drami a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games