sozlukte kuran ogreniyorum 

kapat
  1. sözlükte başlayan sure, ayet yazımlarıyla beraber gerçekleşebilecek eylemdir. turkce açıklamalarının verilmesi gayet iyidir hoştur, insanlara dinini öğretmeyi sağlar, yoksa nedir öyle bilmediğimiz, arapca ile ezberlemeler. hem insanı yarim musluman olmaktan da kurtarır belki. daha zor da olsa bir de şöye birşey var:

(bkz: sözlükte namaz kılıyorum)

bu da bonus extra: (bkz: arapça kuran okuyacağıma türkçe allah a dua ederim)
    #2974445 (hayirli1i, 09.02.2008 00:29)
  2. "ilim uludağ'da da olsa gidip öğreniniz" sözünden etkilenmiş kişi eylemi.
    #2974459 (pvh19, 09.02.2008 00:31)
  3. (bkz: sözlükte oruç tutmak) (bkz: sözlükte hacca gitmek)*
    olaylar gelişir.
    #2974466 (LOL OL, 09.02.2008 00:33)
  4. bir ayağı için: (bkz: fedake ebi ve ummi ya resulullah)
    #2974505 (chanson de roland, 09.02.2008 00:41 ~ 00:42)
  5. +* kaç saattir napıyosun sen!? belertmişsin gözlerini ne okuyorsun öyle!?
    - sözlükteyim anne ya bi rahat bırak!
    + ne sözlüğü bu? boş işlerle uğraşıyosun hep! git ders çalış ders!
    - ama anne sozlukte kuran ogreniyorum ben. *
    + aa ne güzel. afedersin kuzum boşu boşuna azarladım seni. aferin öğren sen. ben sana şimdi kek de yaparım aklına çabuk girsin.

tanim: aile bık bıkından dolayı sözlükte rahatça takılamayan yazarın, ebeveyni uzaklaştırabilmek için uydurduğu bir yalandır.
    #2974680 (aximiyimneyim, 09.02.2008 01:10 ~ 01:13)
  6. (bkz: alırım başımı giderim efeler gibi hey)
    #2974688 (azarath, 09.02.2008 01:11)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukte kuran ogreniyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukte kuran ogreniyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte kuran ogreniyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» till there was you » zoey 101 » cesedin bogazina corap baglamak » parasut fren » avrupa birliginin sozlugu okumasi » ekim 2008 ankara ulasim zammi » otuz kupona alinmadi bu vatan » olasilik » yaratiliscilik » bozdag » karti bankamatige kaptirmak » aydogan babaoglu » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » bluevelve » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » objebi » ulu tv icin program onerileri » irkci saman ile irkci musluman savaslari » asker kocasi olmak » islam ve demokrasi uyumlu mudur » universitede hocalara verilmis ayarlar » deniz yilmaz » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » age of mythology the titans » gimenez » yaran msn nickleri » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » yatilan kizin babasina kizinizla yattim demek » feridun duzagac