sozlukte ki hissiyat durumu 

kapat
  1. yazarların hissiyat durumuyla paralellik gösterir.
    baktınız biri ayrılıkla ilgili çok damar başlık açmış.. kaçmaz.
    baktınız teröre sövüyolar.. kaçmaz.
    baktınız atatürke dil uzatıyolar.. kaçmaz.
    .
    .
    .
    uzar gider bu böyle..
    #2704307 (tulbentustundesakiz, 16.12.2007 19:24)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukte ki hissiyat durumu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukte ki hissiyat durumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte ki hissiyat durumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zall in aslinda onlarca yazar olmasi » beziman » kapini calan benim » discilerden nefret etmek icin nedenler » bir sehri sevmek » yavuzhan » insanlik onuru » hala icq kullanan insanlarin bulunmasi » john travolta » nanik atak » hepsiburada com » the beatles » kurtce turkiye de hic yasaklanmadi diyebilmek » turgay bahadir » kitap okumamayi marifet saymak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sekura » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » cooler than jesus » amin oglu behcet » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » buralardan gitme » kaan altan » turban » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » bezele » osman pamukoglu » tersten yazmak » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » night ark » ask susturur