sozlukte kendini ogun samast sanmak 

kapat
  1. şu sıralar sayıları hızla artan garip yazarların üstlendiği eylemdir. ogün samast'ı benimsemişlerdir, sevmişlerdir. sırf ermeni öldürdü diye kahraman ilan etmişlerdir. *
    #2606900 (che guevara, 19.11.2007 16:21 ~ 16:22)
  2. sözlükte yana yana ermeni arayan yazarlardır.
    (bkz: plan yapmayın plan)
    (bkz: fatihalar yasinler bitmez sözlükte)

unutulan not : dikkat bu entry ağır erotik ve mizahi öğeler içermektedir.

edit : ne zaman okudun da eksi verdin helal olsun, buradan tebriklerimi iletiyor seni kucaklıyorum.
    #2606913 (KIZILMASKE, 19.11.2007 16:24 ~ 16:26)
  3. linklerin beyaz olduğu sözlük theme'lerinden kaçınılmasını gerektiren durumdur.

(bkz: beyaz bereliler)

edit: dikkat ettim de hakikaten varmış sözlükte böyleleri. theme'den değil ogünlerden bahsediyorum.
    #2606914 (kahperengi, 19.11.2007 16:24 ~ 16:25)
  4. (bkz: sozlukte kendini hrant dink sanmak)
    #2606927 (cehennetlik, 19.11.2007 16:26 ~ 16:57)
  5. (bkz: ne yapsam da dikkat çeksem)
    #2606952 (tuzluksuz hiyara kosan, 19.11.2007 16:35)
  6. piyon.
    #2606964 (holysin, 19.11.2007 16:39)
  7. (bkz: hepimiz ogün samast ız) (!)
    #2606983 (ben deli nasilim iyiyim iyi, 19.11.2007 16:44 ~ 17:15)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukte kendini ogun samast sanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukte kendini ogun samast sanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte kendini ogun samast sanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» trans siberian orchestra » vedad ibisevic » cok gizli irak raporu » cem yilmaz » okumak cehaleti alir eseklik baki kalir » sabah sabah seda sayan » fenerbahce » john starks » galatasaray kupasi » vatani amerika birlesik devletleri olan imam » latince bilen sozluk yazarlari » cehenneme gitme sebepleri » ayrinticilik » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » ne istedigini bilmeyen erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir derdim var yasanmisliklari » peri masali » ozgur sozluk » asansor kullanmayi bilmeyen insan » yasa ici » pijamayla hirsiz kovalamak » osurmaya gaz cikarmak diyen insan » central park ta geceleyin dolasmak » istifa edecek pasa » dun gece » senin olmaya geldim » pes 2009 » tenacious d » terzi » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli