sozlukte karakter yapiyorum neden arti alamiyorum 

kapat
  1. sözlükte kendisine her saçma gelen entry e gecelerin yargıcı biçiminde kendince ayar verip yine de bir işe yaramadığını gören yazarın şaşkın haliyle sorduğu sorudur. sorusunun cevabı olsa olsa kendi samimiyetsizliğidir.
    #3164612 (macerayisevenadam, 19.03.2008 22:21)
  2. (bkz: karakter yapmak)
    #3164643 (endirekt serbest vurus, 19.03.2008 22:27)
  3. (bkz: cok bos sorular bunlar cevat cok bos)
    #3164673 (narpiz cigneyen yilki ati, 19.03.2008 22:33)
  4. +dur lan şuna da yaziyim, buna da ayar veriyim, bak allahsıza ne yazmış. al lan al.
    -manyaklaştın abi sen.
    +git lan başımdan.
    -git ha. (içinden) eksi olaraktan üstüne abanıcam olm senin.
    #3164686 (caldornain, 19.03.2008 22:38)
  5. (bkz: yapma bunu yapma bunu)
    #3164688 (can, 19.03.2008 22:38)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukte karakter yapiyorum neden arti alamiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukte karakter yapiyorum neden arti alamiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte karakter yapiyorum neden arti alamiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 2008 abd baskanlik secimleri » second life da dama cikip sevisen eski sevgili » paran varsa kralsin yoksa yalansin » bosna hersek milli futbol takimi » bu cocuk okumas » tahrip gucu yuksek diziler » eski tatar sevgili » diablo 3 » kazakistan milli futbol takimi » izmir bilir ya » ayar yiyince eksi oy veren yazar » acid death » seovi » bir tikky nin intihar mektubu » max damage » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » flashget » o degil de bi ulu chat vardi noldu ona » kondansasyon » tuvalet yerine lavabo deyen kibar insan » obtundasyon » o degil de bir erkut abi vardi noldu ona » bininci dunya savasi » autumnblaze » sorunsal » dogru yanlis » vw beetle da nazi marsi dinlemek » timas yayinlarinda cikan dunya klasikleri » dorock » hic olmadik zamanda hastalanmak » sevgiliyle ilgili basliklarin mide bulandirmasi