sozlukte kadrolasma 

kapat
  1. ufak ufak bazı sinyaller görsemde, tam anlamıyla var diyemediğim konudur.
    #1792330 (duchesse, 19.06.2007 22:28)
  2. * gomünist lan bunlar
    - yok la onlar ibne'ye benziyor.
    #1792378 (darwen, 19.06.2007 22:37)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukte kadrolasma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukte kadrolasma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte kadrolasma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ogrencilerin kopya cekmesine goz yuman hoca » sevgili » sara thunebro » bizimkiler » anadolu rangers » yedinci cadde » halklarin kallesligi » bir derdim var yasanmisliklari » id » herkes mi sevgilisinden ayrildi » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » ciplaklar kampi uyari levhalari » pkk sempatizani yazarlar » kaan » pamukkale universitesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » baslik entry ve nick uyumu » uye lol » enlarge your penis » kalpsiz adam » hipoestezi » denizde yuzerken git gide kuculen pipi » kari isterem » kesif sanrilari » soluk borusundan iceri kacan apranax fort » asik oldugunu herkese soylemek » bilgisayardan anlamayan internet kafe sahibi » yiyorum yiyorum doymuyorum » latah » metamorphosis » kavak yelleri