sozlukte hicbir yere varmayan takim muhabbeti 

kapat
  1. günlerdir hatta haftalardır devam eden, basit bir fenerbahçe-beşiktaş atışmasından polemiğe dönen garip muhabbettir.

işin enteresan tarafı, uzun zamandır takip ettiğim ve tuttuğu takımı (hangisi olursa olsun) adam gibi destekleyen düzgün taraftarların da sabrının taşıp bu sacma sapan konuya ucundan kıyısından dahil olmasıdır.

futbol harika bir spordur, evet yakın arkadasların farklı takımları tutması inanılmaz eğlencelidir, o yenilir makara yaparsın, yenilirsin laf yetiştirirsin, tribünde zeka ürünü olan pankartlar asarsın... neticede amaç eğlenmektir.

daha bugüne kadar "ay benım takımım yenildi, bu adam da bana laf koydu derhal onun takımı tutmaya baslamalıyım" diyene rastlamadım.

o halde nedir bu anlamsız tartısma kardeşim?
    rahat bırakın birbirinizi...
    #1624632 (Myxomatosis, 09.05.2007 14:52 ~ 14:54)
  2. fenerbahçe kim, beşiktaş ne ulan
    dedirten muhabbet denemeyecek şeydir.

* *

(bkz: futbolu severim, ayakla oynandığı müddetçe)
    #1624645 (kuzgun, 09.05.2007 14:56)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukte hicbir yere varmayan takim muhabbeti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukte hicbir yere varmayan takim muhabbeti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte hicbir yere varmayan takim muhabbeti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » como el agua » riza alkuzey » nouriel roubini » ati radeon hd 3850 » avasin » penisin var derdin var » kitap okumamayi marifet saymak » jesus christ propogandasi » bizden kacmaz kameralari » hep boyle kal » doviz fiyatlari » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » uyumadan once the bards song dinlemek » ayelet zurer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bozulan uyku duzeni » gossip girl » pgm301 » fatih kacan » ninjutsu » umut etmeyi umut etmek » kizarmis bayat ekmek » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » kaybetmek esraridir olmanin » evcil hayvan avina cikmak » mehmet yildiz » 80 lerde cocuk olmak » stevemcqueen olmak » futsal » paramparca