sozlukte her kelimeye dikkat etme durumu 

kapat
  1. Türk Dili ve Edebiyatı adlı güzel dersin yazılılarında bile daha az dikkat edilen yazı işlerinin * çok düzgün olmasının gerektirdiği durum
    #1182291 (taayir, 20.01.2007 22:49 ~ 22:51)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukte her kelimeye dikkat etme durumu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukte her kelimeye dikkat etme durumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte her kelimeye dikkat etme durumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » randy marsh » in vain » goran bregovic » crossfire » yuzunde gulen bin parca » umraniye anadolu lisesi » che » desmodus rotundus » sahe bedo » hasretinden haci sakirleri deldim » ben seni arkadas olarak goruyorum » maimonides » akil » amuda kalkip alman ilahileri soyleyerek dans etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » elbe » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » engizek kartali » grandmaster flash » noesis » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » ruzgardasavrulanyaprak » uludag sozluk diskolarin kraliyiz zirvesi » cemsbg » satriyazis » hellas » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler » piromani » gulyabani » kitapevi