sozlukte gslilerin fblilerden az olmasi 

kapat
#3207304 no'lu entry sözlükte yok!

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukte gslilerin fblilerden az olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukte gslilerin fblilerden az olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte gslilerin fblilerden az olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iyilesmeyen yaralar » idrak edememe » temp » fake you » prison break » kadinlari anlayamamak » irriducibili » bir kadini kendine asik etmenin yollari » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » ask tuketir » galatasaray formasi » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » turuncukolik » apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi » imhotep » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask guldurur » prenses perfinya da yakalanan star wars tadi » antares alisveris merkezi » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » oje » barack obama vs john mccain » dunyanin en mutevazi adami » golf sahasindan harekat yoneten komutanin ulkesi » alderney » what the fuck is that » bluevelve » bekaret » al sana bir gobek ver bana bir bebek » olmek istemek ama olememek » bilgi yonetimi