sozlukte edebiyatci akimi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozlukte sig dusunce akimi
  2. sozlukte tiphubelet akimi
  3. sozlukte abazanlik akimi
  4. sozlukte baslayan dershane akimi
  5. sozlukte baslayan tuvalet akimi
  6. sozlukte baslayan iliskiye koyma akimi
  7. sozlukte baslayan komsu kizi akimi
  8. sozlukte intihar konulu baslik acma akimi
  9. edebiyatci
  10. yasar kemal in abartilmis bir edebiyatci olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukte edebiyatci akimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukte edebiyatci akimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte edebiyatci akimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » full metal jacket » sag bilege tecavuz eden parcalar » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » karl marx ve friedrich engels » corlu » erotofobi » faik » kimsenin birbiriyle konusmadigi isyeri » grup test » candy shop » luksemburg » shaquille o neal » polat alemdar in kafasiyla 7 tane yarmayi dovmesi » yazarlarin aslinda demek istedikleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kim nerede » n sync » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » cikin sikin birbirinize » erdal sarizeybek » rosetta tharpe » ismail aq » michael skibbe » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » ask sarsar » turk dizisi cekmek icin gerekenler » uludag sozluk » keske fener de olsak » disturbia » sen yoksun diye