sozlukte chat yapar gibi butun gun durmak 

kapat
  1. sözlüğün yaptığı bağımlılıktan yada internet aleminde sözlükten başka bir şeyi olmayan, sözlüğü doktor tavsiyesi gibi sabah, öğlen, akşam kullananların yaptıkları.
    #754331 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 19.10.2006 13:57)
  2. Çaylak konumundan kurtulmak için, hangi başlığa en vurucu entry'i girsem diye dolaşırken günü sözlükte bütünlemek.
    #754676 (tektabanca, 19.10.2006 15:59)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukte chat yapar gibi butun gun durmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukte chat yapar gibi butun gun durmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte chat yapar gibi butun gun durmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sizin dininiz size benim dinim banadir » ted bundy » the boy in the striped pyjamas » benjamin linus » avrupa birliginin sozlugu okumasi » memati bakisi » google » celtek tumulusleri » sozluk yazarlarindan aforizmalar » allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin » al sana bir gobek ver bana bir bebek » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » teror olayinda mesaj aramak » dance with me tonight » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » birinin sizi sevdigini baskasindan duymak » yaran msn diyaloglari » oje » sinan engin bilgisiyle istifa etti » yumurtanin fircalanmams tarafi » beklenti » sinan engin » bluevelve » ote yandan » erdal guney » camii manzarali ogrenci evi » ilkokul boyunca ismi yanlis telafuz edilmis cocuk » erkekleri kullanan kizlar » canim cigerim » rafineri