sozlukte ben eskilerdenim tribi 

/ 2
kapat
  1. (bkz: siz bilmezsiniz buralar yeşillikti)
    #3165683 (TTTDDD, 20.03.2008 01:57)
  2. + buralar eskiden dutluktu.
    - ama sen beşinci nesil değil misin?
    + şey, eski nickime sinek sıçtı da yenisini aldım.
    #3165700 (hezarfen hariciyeci celebi, 20.03.2008 02:02)
  3. (bkz: bunama belirtileri)
    #3166060 (emsalsiz, 20.03.2008 08:31)
  4. " boyu değil işlevi önemli! " diyen küçük pipili arkadaşların girdiği tribe, "anlam-yapı" olarak benzeyen bir trip.
    #3166172 (olenus, 20.03.2008 10:13)
  5. (bkz: tribine bandım)
    #3166175 (missbee, 20.03.2008 10:14)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

sozlukte ben eskilerdenim tribi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukte ben eskilerdenim tribi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte ben eskilerdenim tribi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz yilmaz » fight club izleyip vur bana diyen mal » el yikarken tuvaletin gelmesi » sihirli balon » deli osman » agla sevgili yurdum agla » medya canavari » baskici bir ailede yetismek » neset ertas » alacakaranlik durumu » yavuz sultan selim » tek bildigi kufur aq olan cahil insan » evlilik kredisi » yaran olaylar » decl » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ugur dundar » yakin dogu universitesi tip fakultesi » bu baglamda » fc nitra » iki telefon kullanmak » faati » baska marketin posetiyle markete giren kisi » deseksualizm » bell x15 » rafet el roman » bir derdim var yasanmisliklari » disortografi » 325 inci donem askere gidecek sozluk yazarlari » saw serisini bir gunde izlemek » butunluklu algi