sozlukte ayrimcilik yapan yazarlar 


kapat

  1. sozlukte birbirini ayıran, kardesi kardese düsüren, sözlükte alt komünitelere olan aidiyetini pekistirmek isteyen yazardır.

    fikri , siyasi, insani konularda asla kabul etmemekle birlikte futbol üzerinden yapılan sakalardan ayrımcılık cıkarmakta yanlıstır.*
    #89687 (sosyoklon, 27.02.2006 00:30)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sozlukte ayrimcilik yapan yazarlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukte ayrimcilik yapan yazarlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte ayrimcilik yapan yazarlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sozlukte ayrimcilik yapan yazarlar. Copyrights of the articles are belong to their authors.