sozlukte ayet konusu acmak 

kapat
  1. ayetleri başlık olarak koyup birer birer ekleme yolu ile sözlüğü bir kuran-ı kerim mealine çevirmeye çalışma çabası. (bkz: dine gelin ey kafirler)
    #2348975 (basri, 20.09.2007 19:46)
  2. bunu yapanların "kafirleri" yola getirmek gibi bir çaba içinde olduğunu sanmıyorum. zaten insanların birkaç sayfa bir şey okuduktan sonra dünya görüşleri tamamen değişseydi, "kavgam"ı okuyanların yarısı faşist yarısı da sosyalist olurdu. burada amaç sadece ve sadece bilgi vermektir.

edit:

1- bunu kötülemekle sözlükten ayet başlığının silineceğini sananlar yanılıyor.
    2- format dahilinde olduğu sürece istenilen başlık açılabilir.

zorunlu edit: konunun atatürk'le ilgisi nedir çözemedim. takiye örneği için: (bkz: 2348991)
    #2348984 (larker, 20.09.2007 19:48 ~ 19:51)
  3. (bkz: ey atam biz ne hale geldik)
    #2348991 (basri, 20.09.2007 19:49)
  4. sözlüğü şarkı sözü sitesi veya şiir sitesi haline getirmekten çok faydalı bir eylemdir. hiç olmazsa bir şeyler öğreniriz.
    #2348993 (rectoa, 20.09.2007 19:51)
  5. sözlükte herhangi bir konuda başlık açmaktan nesnel olarak hiçbir farkı olmayan eylemdir. öznelliğe inildiğindeyse dinin(özellikle islam) bazı kişileri rahatsız etmesi nedeniyle kötü bakılan başlıklar olsa da, bu başlıkların, özellikle de özgürlük naraları atanlar tarafından kötülenmesi ilginçtir.

(bkz: bu ne perhiz bu ne lahana turşusu)
    #2348998 (derberker, 20.09.2007 19:52)
  6. (bkz: onlar ki mutluluğu ayet konusu açmakta buldular)
    #2349183 (xmandr, 20.09.2007 20:28)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukte ayet konusu acmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozlukte ayet konusu acmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte ayet konusu acmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nefret edememek » ben yapamam » better angels » cumhuriyet » kizildere sehitleri olumsuzdur » oya baydar » ditty » unique270 » yasak kadin » babam ve oglum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci