sozlukte argonun olmamasi gerektigini savunmak 

kapat
  1. aşırı seviyeli arkadaşlarımızın ütopyasıdır. sözlük hayatın yansımasıysa, hayatta da argo son derece genel bir şekilde kullanılıyorsa hakaret olmayan argoya sözlük de açık olmalıdır.

zaten bastırılmış fikirler sözlükte yer bulunca kıyamet kopuyor. hadi bunu anlayabiliyoruz da, ulan argoyu günlük hayatında bile bastırmıyorsun. gelip buraya şov yapmak niye?

ha senin hayatında hiç argo yoksa, argonun olduğu ortamlarda takılamıyorsan argonun en yaratıcı şekilde kullanıldığı sözlükle buna alışabilirsin.
    #3586176 (sanirim osurdum, 26.06.2008 20:03 ~ 20:04)
  2. saçmalıktır, geri kafalılıktır. o zaman tdk sözlüğüne baksındır.
    #3586178 (bleak poison, 26.06.2008 20:05)
  3. (bkz: arkandayim a.q)
    #3586179 (KoPuSh, 26.06.2008 20:05)
  4. en az argo * ile alenen küfretmeyi karıştırmak kadar yanlıştır.
    #3586195 (sanirim osurdum, 26.06.2008 20:10)
  5. saçmadır. hayatımızda argo da küfür d vardır. sözlük herhangi bir kurum olmadığı için argoyu küfrü yasaklamak veya böyle bir girişimde bulunmak saçmalıktır.
    #3586201 (stricken, 26.06.2008 20:11)
  6. (bkz: argon)
    (bkz: ampül)
    #3586224 (semigod, 26.06.2008 20:17)
  7. - tdk onaylı, argodan arınmış, ciddi, nezih bir sözlük ortamında entry girmeye ne dersiniz? evet diye haykıracağınızı biliyorum, hissediyorum adeta...

ayrıca savunun dilbilimciler, 3 buçuk atın samimiyetsizler, argonun dostu, tdk' nın düşmanı uludag sozluk geliyor...
    #3586245 (bairam hoshtempo, 26.06.2008 20:23)
  8. doğrudur. elbette argo hayatın içindedir, sözlüğün içinde de olacaktır. ancak argonun ölçüsü kaçarsa hakaret ve küfür ortaya kaçar ve huzur kaybolur. bu yüzden sözlükte argo olmalı ancak ağır biçimde argo, küfür ve hakaret olmamalıdır.
    edit: anlam hatası.
    #3586269 (abberline, 26.06.2008 20:31)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukte argonun olmamasi gerektigini savunmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozlukte argonun olmamasi gerektigini savunmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte argonun olmamasi gerektigini savunmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yazi okurken kursor ile surekli isaretlemek » genzo wakabayashi » kestane mavisi » zam yapiyorlar ama yine de cok iyi bir iktidar » erkege isyanin sonunu ozgurluk sanan kadin » chpoloji » enginar suyu » halk » bankanin paraya el koymasi » van egitim sen subesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games