sozlukte apo muhabbeti yasaklansin 

kapat
  1. 80 sonrasi neslin bozuk olmasi tezini doğrulayan istektir.
    onlara göre insanları düşünmeye, tartışmaya, yolunda gitmeyen şeyleri değiştirmeye yeltenmeye iten her konu yasaklansın. her yerde taşak muhabbeti dönsün. vesaire...

hatta şöyle bir şey var;

(bkz: sözlükte siyaset istemiyoruz) ya da buna benzer bir şey.

bazıları der ki şimdiki gençliğin apolitik olmasının nedeni özal'dır, demirel'dir... bıdı bıdı... ama kimse hatayı biraz da gençlerin davranış ve tutumlarında aramaz.

ver eline bilgisayarı. bağlat interneti. koy cebine harçlığı. sonra otur karşısına bütün gün televizyon izle. arada okuldan kırık getirdiği zaman da çek kulağını. azarla. döv. söv. tamaaaam. hiç şikayet etmez hayatından.

edit: başlık üzerime kalmış sanırım. neyse beleşten başlığım oldu*.
    #1162891 (nokia şarzı, 16.01.2007 15:39 ~ 15:41)
  2. sonu "sözlükte entry girmek yasaklansın" a kadar gidebilecek istek.
    #1162927 (sicklemesius, 16.01.2007 15:49)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukte apo muhabbeti yasaklansin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukte apo muhabbeti yasaklansin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte apo muhabbeti yasaklansin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » yandaki okul servisi » albert finney » the mamas and the papas » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » jimmy carter » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » i belong to che » kas gerilmesi » 24 yasinda ergenlige girmek » sercan yildirim » erik gerets » sunnet dugunu » babanin kriz var demesi » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aciyi ellerinde buyutmek » sivrisinege ucan tekme atmak » gul ki » zehir » silikon yastik » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » dayanilmaz kelimeler » bir kadini anlamayi arzulamak » asker kocasi olmak » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » yahudinin tahta kilici » aura » nanik atak » evrim teorisi