sozlukte anatomi calisan zihniyet 

kapat
  1. bağımlılık sonucu sözlük başından kalkamayan zatlardır zannımca...
    "en iyisi burda ders çalışayım" demekte olabilirler...
    (bkz: anatomi çalışmak)
    #239005 (sidikli, 13.05.2006 12:02 ~ 21.08.2007 23:08)
  2. (bkz: keşke o başlığı ben açsaydım) *
    #239010 (aby, 13.05.2006 12:05)
  3. yazarlardan not* beklemektedir.
    #239020 (olric, 13.05.2006 12:09)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukte anatomi calisan zihniyet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukte anatomi calisan zihniyet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte anatomi calisan zihniyet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» firca baget » vicortus » meet me in kafkasin onu » 3mo amjha » halkina kufreden basbakan » arjen robben icin alternatif meslekler » diferansiyel denklemler » teb kobi tv » jim root » animal farm » komedi dukkani » ynglan » ataturk dirilse olabilecekler » karateci kiz » cemsbg » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kitap okumayanlardan sabun yapmak » hicbise » aerofaji » sevdiklerini sozluk okuru yapma telasi » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden kiz » ozgur sozluk » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak » baca gibi hissetmek » deseksualizm » sozlukte aglatan yazarlar » pardus 2008 » sihirli balon » anestezi » asansor kullanmayi bilmeyen insan » vicdan