sozlukte amacsizca dolasmak 

kapat
  1. yazılan entryleri okumak yerine gozden geciriyorsunuzdur, herhangi bir başlık aratıp sadece kac adet girildiğine bakıp hemenbugun butonunu aşındırıyorsunuzdur. eğer yazarsanız başlık açmaya calısıyorsunzudur, açılan başlıgın benzerinin var oldugunu görünce sinirlenip o başlıga entry bile girmiyorsunuzdur.

sonra ben butonunu gözünüze kestirmissinizdir, surekli kedinin fareyle oynadıgı gibiben butonuyla oynarsınız, oylama yapmayanlar için bir kez daha lanet edersiniz. yapılacak pek bişey kalmadıgında ara tusuna bu kez nickiniziyazar aratırsınız ondada yeni bişeyler yoksa gözünüzü çıkış butonuna iliştirirsiniz, artık yapılması gereken tek bişey vardır...

sözlükten çıkmak istediniz, emin misin? uyarısına tamam der ve defolup gidersiniz.

aradan 20 dk. geçer googledan derslerle ilgili birseyler araştırmak yerine adres çubuguna tekrar dadanıp sozluge ugrarsınız; selam hede-höde seni bekliyorduk davetiyle içeri girersiniz.

ama üzülmeyin bu geçici bir süreçtir, üzerinizdeki melankolik hava dagılır dagılmaz, tekrar yüz kaplan gücüyle entry girmeye davam edersiniz. biz buna geçici süreli uuser iktidarsızlıgı diyoruz.
    #1414140 (penta-don, 15.03.2007 14:22)
  2. yazmaya değer bir şeylerin olmamasından dolayıdır.
    #1414436 (kimse yazmazsa ben yazarim, 15.03.2007 16:27)
  3. sol frame'ye nickini yazmaya çalışan yazarların eylemidir. *
    #1414446 (LocK, 15.03.2007 16:30)
  4. avare yazar sıfatını hak etmek.
    #1417484 (boyle biri yok, 16.03.2007 12:49)
  5. ilham perisini kaybetmiş olan yazarın eski şevkini bulmak için yaptığı eylemdir.
    #1418127 (enterezan, 16.03.2007 15:50)
  6. kişinin ruh hali ile ilintili olarak, çemkirme, ilişme, ilişki kurmaya çalışma yada varlığını hissettirmemek için yaptığı, mutlak hepsinin hızlı bir sözlük geçmişi olanların bir tür can sıkıntısı giderme yöntemi.

peki amaçlı dolaşmaktan daha az manidar mı.. hayır.

ölümlü dünya ölümlü insan işte.
    #1418214 (havada panik, 16.03.2007 16:11)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sozlukte amacsizca dolasmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukte amacsizca dolasmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte amacsizca dolasmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sozlukte amacsizca dolasmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.