sozlukpad im var en zor gunumde 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dogum gunumde
  2. bugun gunumde degilim
  3. baba dogum gunumde bana ada al
  4. sozlukpad
  5. sozlukpad in sizdirmasi
  6. yazarlarin sozlukpad notlari
  7. entryleri once sozlukpad e yazmak
  8. alternatif sozlukpad yazilari
  9. yillik odevi sozlukpad a kaydetmek
  10. ani defteri olarak sozlukpad kullanmak

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukpad im var en zor gunumde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukpad im var en zor gunumde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukpad im var en zor gunumde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ferhat gocer in takim elbisesi » uludag forum » kara carsafin yasaklanmasi » bu cocuk boyle degil di ne oldu ki » mayokini » the zephyr song » kurtalanekspress » bulent uygun » pink floyd » turgay demirel » obez olmasina ragmen beyaz ekmek yiyen insan » nada » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » buyumek » astroloji haritasina bakarak asik olan tip » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yusuf simsek » ampulik » celinebilirlik » dafne » karateci kiz » takimina gol atan futbolcunun kartini yirtan cocuk » bize musaade » demonoid » cok gizli sozluk raporu » turkiye nin ilk ekolojik akaryakit istasyonu » yan bakmak » birbirine benzeyen unluler » cok eski sevgilinin aramasi » muslum denen hiyar burda mi » autumnblaze