sozluklerin bedelsiz converse reklami yapmasi 

kapat
  1. bu sanal sözlük projelerinin içinde ya da başlangıcında converse elemanları mı var lan acaba diye sorgulatan olay. hangi sözlüğü ziyaret ederseniz edin, converse ile ilgili zilyon tane başlık bulmak kabil. buna mukabil bir de bu iş bedelsiz yapılıyor. converse en nihayetinde bir firma ve bu kadar reklamının yapılmasından da acayip hoşnuttur eminim ki. şundan da eminim ki günün birinde birileri bu sözlükleri kapatırsa converse satışları büyük oranda düşecektir. peki ya converse'e ne diyelim, bu kadar reklamını yapan sözlüklere üç-beş kuruş atmaması hic etik degil.
    #3417500 (damat hobbit pasa, 19.05.2008 14:24)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluklerin bedelsiz converse reklami yapmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozluklerin bedelsiz converse reklami yapmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluklerin bedelsiz converse reklami yapmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cennetten kovuyorum » turk kizlarinin bir lara croft etmemesi » sting » ruyada eski sevgiliyi gormek » sirinler askina » esini bul bedava melodi indir » lamento » firat » aldatilmisligi ayrilik icin tek sebep gormek » sorun sende degil bende a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci