sozlukle kafayi bozmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kafayi sozlukle bozmak
  2. kafayi bozmak
  3. kafayi bakirelikle bozmak
  4. tezle kafayi bozmak
  5. kafayi bozmakla bozmak
  6. kafayi sevgili ile bozmak
  7. zall ile kafayi bozmak
  8. kafayi israil le bozmak
  9. kafayi seksle bozmak
  10. kafayi memeyle bozmak

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukle kafayi bozmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukle kafayi bozmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukle kafayi bozmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cagla sikel » medeni cesaret » bascavusoglu camii » su ismiyle ilgili yapilan igrenc espriler » arjen robben icin alternatif meslekler » disfazi » cin halk cumhuriyeti » hidradenitis suppurativa » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » nazim hikmet e nazim usta demek » ephebophilia » ain t it fun » dokunup kacan kucuk cocuk » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rtuk » fwh » dun gece avatarini optum de yattim » page hamilton » aczimendi » dan jacobs » 15 yasindaki kizin cesedini arabayla parcalamak » uludag sozluk ihtiyar heyeti » amok » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » espresso » kreator » delikanli adam » autumnblaze » tugce becerikli