sozlukle ilgili istekler 

kapat
  1. badi tuşu getirilsin. ne kadar işe yarar bi tuş olduğunun ancak bugün farkına vardım. basalım o tuşa, badilerin son yazdıkları listelensin. yoksa ben tuşuna basıp, badinin nickini yazıp, son tuşuna basıp.. ohooo yazarken yoruldum neredeyse.
    #3300067 (brick top, 21.04.2008 17:25)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukle ilgili istekler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozlukle ilgili istekler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukle ilgili istekler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cocuk yapmak » perwoll siyah sihir » cimen suyu » cern » desifreolmusdisiuuser » iftari camide uyuyarak beklemek » slm asl abs oss oks » secdeye varildigi an gelen uyuma istegi » sarki baslamadan insani kendinden alan sarkilar » watari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games