sozlukle ilgili istekler 

/ 75
kapat
  1. bakınız vermek daha kolay bir hale getirilsin..
    (yalancinin mumu, 15.01.2006 17:43)
  2. kendi yazdığımız eski yazıları kolayca görebilelim.
    (zibidi, 15.01.2006 17:44)
  3. şukela butonu başka bir isimle hayat bulsun..
    (selmagezinir, 15.01.2006 17:45)
  4. oy olayı olursa harika olur,belirtildiği gibi daha önce yazdıklarımızı görebilmeliyiz bide bana göre ekşi'den farklı bişilerde eklenmesi lazım artık.
    (Elendil, 15.01.2006 17:47)
  5. kendimizle ilgili site istatistiklerini görebilelim.. kaç şey yazmışız, nereye yazmışız, vs..
    (yalancinin mumu, 15.01.2006 17:47)
  6. tek tuşla bkz verme, kapsamlı bir panel, oy sistemi (ki oy kaygısıyla yazılan entryler sayesinde daha kaliteli günler bizi beklemektedir. ayrıca bu yazarların düşüncelerini özgürce ifade edebilmelerine engel teşkil etmemelidir. eksi oy almak dünyanın sonu değildir herkes bir gün eksi oy alıcaktır ama bu sistem sayesinde en azından sözlüğümüz forum modundan kurtulmuş olacaktır.)
    (max cady, 15.01.2006 18:08 ~ 19.03.2006 14:33)
  7. yazarların kendileri hakkında düzenleyebilecekleri 1 sayfalık tanıtım yazısı hakkı tanınsın. *yazarın nicki üzerine tıklandığında ya da * seklinde yazarın nickinin yanında yer alabilir.
    edit: yazarın isteğine bağlı olacak şekilde, ziyaretçilerin ve/veya sadece sözlük yazarlarının görebileceği şekilde ayarlanabilmesi şartıyla olursa daha iyi olur tabi.
    (Coincidental Magic, 17.01.2006 18:52 ~ 18:56)
  8. sozlügun ismi değiştirilsin, daha orjınal bir isim seçilsin..
    (MANSON, 18.01.2006 20:36 ~ 13.05.2006 00:19)
  9. kelime ararken türkçe karakterlere dikkat etmesin. başlıklarda türkçe karakter olmadığı için bazen istenilen başlık bulunamıyor.
    (zebellah, 21.01.2006 23:24)
  10. 1'den fazla sayfaya sahip olan konularda diğer sayfaları görmek için ilk sayfanın altına kadar inmemizi giderecek bir düzenleme. sayfanın en üstünde de 1,2,3.. gibi sayfa numaraları olsa fena olmaz.
    (july4th, 22.01.2006 15:23)
  11. sözlüğün ismi gerçekten değiştirilsin janjanlı,karizma bi isim bulunsun ille de bursalı,uludağlı olduğu belirtilecekse bi parantez açılsın bu bir ekşi sözlük klonudur yazılan yere uludağ üniversitelilerin prjesi olan bir sözlüktür diye eklensin !!!!!!

en ama en önemliside kardeşim ben ismime tıklayınca karşıma o ana kadar yazdığım tüm yazıların çıkmasını istiyorum !!!!!!! bunun için yalvarıyor,yaparsanız köpeğiniz olurum diyorum !!!!!
    (bkz: nooooolluuuuurrrr)

ben arka sayfalarda kaybolan yazılarımı bir tıklama hareketiyle önümde görmek istiyorum !!!
    bunu bi hallediverin be ;)

size güveniyoruz !
    (Mosquito, 22.01.2006 17:48)
  12. 1. oylama olayı olsun ve oylamaların sonucunu görebilelim
    2. kendi yazdığımız entryleri süzdürebileceğimiz bir olay olsun
    3. her yazarın karması olsun, başka bir isimle de olabilir.
    4. sozlugun ismi degistirilsin, ozel bir yeri, bir grubu temsil etmesi, ilerisi icin dogru olmayabilir. tamam, uludag univ.lilere tesekkurlerimizi iletiyoruz bu proje için ama herkese uygun bir isim olsun.
    5. simdiden site istatistiklerini gorebilelim.
    6. sozluk için en onemli konu, guvenilen yazarlara moderatorluk verilmesi, çünkü üyelik açık olduğu için her türlü insan üye olup abuk birçok şey yazılabiliyor, doğru dürüst üye sayısı normal bir seviyeye gelene kadar, entry temizleyecek, üyelik iptal edebilecek, sözlüğü yazılabilir bir halde tutacak moderatör sayısının belli bir seviyede bulunması gerekir. sözlüğü kuran arkadaşların kendi çevresindekileri tanıdıkları için önceliğin onlara verilmesi doğru olur.
    7. bakınız cesitleri için entry yazılan boşluğun yanında kısa yollar olabilir.
    8. düğmelerin üzerine tıklandığında içeri gömülecek şekilde basılan buton olması güzel olur.
    9. sözlüğün rengi biraz daha guzel canlı bir renk olabilir
    10. yeni bir server ile daha hızlı calısılabilir.
    11. sadece baslık ile degil, entrylerin icindeki bir kelimeyi de aratabilmek büyük fark yaratabilir.
    12. ukte kısmı acılabilir ama her yazara sadece bir adet ukte hakkı verilir ve ukte doldurulmadan yenisinin acılamaz.
    13. Bir mesajı refere ederek bir yazı yazmak istenildiği takdirde o mesaja ait bir link numarasının verilebilmesi güzel olabilir.

Bu maddelerin hepsi birer fikirdir. Gerçekleşirse çok güzel olur. Şu ana kadar olanki çalışma için de ayrıca teşekkürler emeği geçenlere
    (devedikeni, 22.01.2006 21:03 ~ 19.01.2007 13:19)
  13. arkadasların belirttiklerine ek olarak ; zirvetör butonu ben-şahsım butonu hoş olur
    (twist, 23.01.2006 00:07)
  14. sol frame deki basliklarin yaninda o baslikta toplamda ne kadar entry oldugu degil bugun o basliga ne kadar entry girildigi yazsin. eksideki gibi.
    (eksizm, 24.01.2006 15:22)
  15. nike gore entry arama butonu olsun.
    (eksizm, 24.01.2006 15:22)
  16. biraz ortam renklensin. içim sıkıldı griden. beton gibi.
    (steve, 24.01.2006 15:33)
  17. görünüş ekşisözlükten farklı olsun.
    (kısmetsiz, 24.01.2006 15:35)
  18. "suser" değil "uuser" kullanılsın.
    (bkz: uuser)
    (atan alir spor, 24.01.2006 16:06 ~ 16:07)
  19. entry lerin numaralari olsun ki entry lere bakiniz verebilelim.
    (eksizm, 24.01.2006 16:23)
  20. sitenin adı "ulusözlük" olduğu takdirde hem lokale,bi yere ait olmaktan çıkar,hem kısa olur hemde akılda kalıcı.ayrıca uludağ adı da korunmuş olur.ne dersiniz?
    (Elendil, 24.01.2006 16:26)
  21. ulusözlük olayı oylamaya sunulabilir ama entry referesi için en kısa zamanda bir numerolama sistemine ihtiyaç var.ayrıca bu numaralama ilk entrylerden itibaren geçerli ve en kısa sürede olursa kullanımdan alınan keyif artar.tıpkı şukela-güzelinden gib bir butonun insanları güzel entry yazmaya itmesi gibi....

he bi de;
    (bkz: alternatif uludagsozluk sloganlari)
    (twist, 24.01.2006 16:30)
  22. artık bir arama butonunun zamanı geldi de geçiyor bile.
    (no leaf clover, 24.01.2006 21:16)
  23. istatistik bölümü oluşturulsun
    (la merde, 24.01.2006 21:17)
  24. bunların herhangi biri yapılsın, en azından cevap verilsin
    (paccino5, 24.01.2006 21:47)
  25. entry silinme sebepleri belirtilirse iyi olur zira ona göre düzeltip ona bi daha hayat verebiliriz ya da kökten kaldırabiliriz.
    (twist, 24.01.2006 21:50)
/ 75
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yarin obur gun » munzevi » terazi burcu erkegi » hitman » sobiad » karin » hurriyet » ozgun muzik » eros » huseyin uzmez » the thin red line » colakli » juggle » ibrahim uzulmez in tac reklami cocugunu kaldirmasi » hawkgirl » fotografta gorunen kol » fucker olmasina ragmen sevgilisi olan kimse » nickimden asagi monsingiladbah » kucuk raki spor » parasizliktan surekli meybuz yiyen cocuk » sen bana ben sana hasret mi olecegiz » olasiliksiz » zivana » salcali ekmek » dislerini fircalamayan insan » ajda pekkan » sprnova » sictin mavisi » esya ya isim vermek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa