sozlukle forum arasindaki ince cizgi 

kapat
  1. gözle görülmeyecek kadar ince olan çizgidir.

zira sözlük yazarları zaman zaman sözlükte forum havası estirmekte, entrye tanım katmamakla birlikte başka yazarlara ayar vermek uğruna entryi sözlük formatının dışına çıkarıp silik kutularını doldurmaktadırlar. üstelik bununla da kalmayıp biten cümlenin sonunda nokta veya gerekli noktalama işareti kullanmamakta, inat ve ısrarla(inat ve israr aynı anlama geliyor)* entryde bazı kelimeleri (sekil 1 a)->yalnis yazmaktadır. sekil 1 a'da görüldüğü gibi.

sizler için hiç masraftan kaçınmayarak bu ince çizgiyi afişe ediyorum.

(bkz: şekil 2 a)

sekil 2 a;

sözlük
    ___________________________________(sozlukle forum arasindaki ince cizgi)

forum

not: çizgiyi kalınlaştırmak için son model mercek kullanılmıştır.

(bkz: sosyal mesaj içerikli entry)
    #3390448 (minik mavi balina, 13.05.2008 02:12 ~ 02:27)
  2. yoktur.
    ince falan değildir öküz gibi çizgidir ancak format bilgisi olmayanlar için ince sayılabilmektedir. bazen de hiç yokmuş gibi hoyratça cozurtulmaktadır.
    #3390458 (rs ne la, 13.05.2008 02:15)
  3. birileri çıkıp anlatmasa, var olduğuna inanılmasına imkan olmayan çizgidir.
    göz var izan var, kim inandırabilir ki varlığına?
    #3390467 (izam, 13.05.2008 02:17)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukle forum arasindaki ince cizgi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukle forum arasindaki ince cizgi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukle forum arasindaki ince cizgi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kondisyoner » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » yaran fikralar » insanlardaki yapmacik ask meraki » istanbul park » yerel radyo reklamlari » global kredi krizinde ergenekon parmagi » americanista » serkan gedik » tsk » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari » zulfu livaneli » hama » sinirlenmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cambridge city fc » berrak sudaki kirmizi balik » fatih kacan » tropic thunder » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » theophraste renaudot » soguk espri » ask yaslandirir » grigory petrov » evli bir erkekle yatmak » ucuncu dunya savasi guncesi » the gates of istanbul » kaynana semra » aksam olmus yahu » ben ask oldugumu aglarim