sozlukdeki namus kavrami kaosu 

kapat
  1. namus kavramı hakkında ortaya atılan farklı düşüncelerin yarattığı karmaşadır. iyidir hoşdur tartışılması gereklidir ama suyu da çıkmaktadır bazen. namus bacak arasında mıdır, beyinde midir, koltuk altında mıdır, kulak memesinde midir sorunsalı gına getirmek üzeredir.
    #2177798 (sur duvari, 22.08.2007 15:39)
  2. namus kavramı kişiden kişiye değişeceğinden tartışılması hele de sözlükte sol frameden eksik olmaması garip bir durumdur. kimine göre bacak arasıdır kimine göre beyinde. herkesin görüşüne ve yaşam tarzına sahgı duyulmalıdır. irdelemek mantıksızlıktır. kimse karşısındakinin kafa yapısını değiştiremeyeceğine göre boş çabalardır. aynen dini konular gibidir. kim ne kadar müslüman. şunu yapan şöyle bunu yapan böyle. herkes yanında çuvaldız bulundurmalıdır...
    #2177824 (darkerway, 22.08.2007 15:43 ~ 15:44)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukdeki namus kavrami kaosu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozlukdeki namus kavrami kaosu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukdeki namus kavrami kaosu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arkadaslarim beni uyardi » roxy » alevilerin namaz kilmamasi » turklerin pipilerinin 12 inc yani 30 cm olmasi » folie a deux » alexander volkov » djeep » cizmek » eski sevgiliye son kez seviselim mi demek » mvp a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci