sozlukculerin bilmem neleri 

kapat
  1. kesinlikle kimseyi ilgilendirmeyecek derecede subjektif bilgilerdir. ama gel gör ki, silinmez, engin bilgi denizlerinde dalgalanmaya bırakılır. özellikle nick altına yazılan mesajlar iyice saçmalık olup çıkmıştır.'' bana darılmış yazar, bana rakı sofrasında dert ortağı olmuş yazar, hastaymış, acil şifalar dilediğimiz yazar yada badi'' badi nedir arkadaş .biz badiye vucüt hatlarını belli eden bayan giysisi deriz. madem tanıdığını beli edip hava atacan, bari kimsede olmayan farklı bir özeliğini yaz da herkes okusun.
    #3584410 (thaliia, 26.06.2008 11:57)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukculerin bilmem neleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukculerin bilmem neleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukculerin bilmem neleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teror » herpetofobi » sorunsal » banu alkan » kelime salatasi » istanbul besinci sinif insanlarin yeri » unio mystica » eki eki » tuvalet yerine lavabo deyen kibar insan » bevliyeci sevgilisi olan erkek » eros » eski sevgiliyi unutmak icin lambada yapmak » bas gaza adli parcanin sozlerini ezbere bilmek » mideyi sallayinca su sesi gelmesi » parakrin etki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran msn nickleri » yanlis anlasilmis sarki sozleri » son iyi oylanan entryleri » abdullatif sener » ayse aziz » virginia woolf » izlanda » vecit » firedod » bedava sirke » mylastdaysasachild » tanrica » bir muhendisin hayati » priapizm » gaza gelip rohan a elf olmaya giden eski sevgili