sozluk yuzunden isten kovulan yazar 


kapat
  1. kuvvetle muhtemel ikiye ayrılacak yazar türüdür:
    1- gece geç saatlere kadar entry girdiği için sabah uyanamayıp işe geç kaldığı için işten kovulan yazar,
    2- iş yerindeki bilgisayardan entry girerken yakalandığı için işten kovulan yazar.

    parkinson büyük ihtimalle ikinci türe dahil olacaktır. çünkü çalıştığı şirket...evet şirket diyeim...çalıştığı şirketin mısır asıllı amerikalı diktatör genel müdürü, sanki parkinsonun uuser olduunu hissetmişçesine durmadan, işyerindeki pc nin işin dışında amaçlarla kullanılmasının yasak olduğunu hatırlatan mailler göndermektedir parkinsona. parkinsonun masasının arkasından dolaşıp, ''yakalandın. elini klavyeden yavaşça çek ve yere yat. artık entrylerini evden rahatça girersin. çünkü artık işe gelmene gerek kalmıııcak, nıhahahah'' diyeceği gün yakındır, hissediyorum.
    (parkinson, 29.03.2006 15:03)
  2. "zall bana para ver layynnn, açım aççç" diyerek zall'ın kapısında yatması muhtemel yazar kişisidir.
    (trablus, 08.07.2006 15:15)
  3. tesadüfen sözlüğü okuyan patronun 'x firması sahibi kel ve skindirik adam' başlığında bire bir kendi tasvirini görmesi ve ince bir çalışmayla başlığı açtığını tespit ettiği yazar.
    (nikim yok benim, 08.07.2007 15:48)
  4. senin canin sag olsun sozluk diyecek yazardır; zira yazarlık icabında her şeyden önce gelir, yeri gelir ailemize ilgi gösteremeyiz, yeri gelir kendimizi aç bırakırız; gün olur sevgilimizden çok sözlüğü özleriz, gün olur cinsel tercihimizi sözlükten yana kullanırız... sözlük bu, şaka değil! *
    (Vivendi, 08.05.2008 06:39)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» facebook » muslim celik » sivasspor » pini felix balili » aziz yildirim » yalnizligin verdigi huzur » protein tozu » amy winehouse » siberalem » lunapark » mutlak seveceksin beni » ulusalci kesimin kiz tavlamadaki basarisizligi » aslan diye bagiran allah » pastirma » nemo » surpriz » lig bitince kendini boslukta hissetmek » hidayet turkoglu » en begenilen yazar nickleri » ercan saatci » colin kazim richards » kaz » turklere ozgu davranislar » derinlemesine pas » fenerbahce yenilince biz de yenilmis sayildik » jambon » ne dedim lan simdi ben » iftira atma lan » shockwave a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa