sozluk yazarlarinin fantezileri 

/ 2
  1. (bkz: my sister's hot mum) * *
    #3702554 (glinwelin, 22.07.2008 15:35)
  2. (bkz: bütün dünya türk olsun)
    #3702557 (kaleci sacli adam, 22.07.2008 15:35)
  3. (bkz: günün ilk entry sini girmek)*
    #3912399 (fearful, 04.09.2008 00:05)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

sozluk yazarlarinin fantezileri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk yazarlarinin fantezileri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk yazarlarinin fantezileri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» keskelere yer yok hayatimda » kiyamet kopunca medyanin atacagi mansetler » babaanneyle ayni odada uyumak » sadettin teksoyun parmagi » coumineol » turk silahli kuvvetleri » milla jovovich » ratio orani » kendine gomulmek » timbuktu » beren saat » serefsiz diferansiyel denklemler » agliyorum kahrimdan » 1961 » dwayde » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rte nin kriz sorusuna hamdolsun cevabi vermesi » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » zendostluk » itiraf com » manuel » mario elie » sacmalamada sinir tanimamak » san dimas » sulfur kokusu » kugu golu canavari » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » faati » her zaman online olan caylak » sacma sapan baslik yonlendirmeleri » disprozodi