sozluk yazarlarini tanimadan once 

kapat
  1. omayra: onu o herkesi etkileyen entrysiyle farkettim. duygusal, ince ve narin olduğunu ama koruyucu kabuğuna da sığındığını farkettim. sonra gördüm ki bunların yanında bir o kadar da kibar biriymiş. daha çok takip eder oldum. *
    #236123 (devedikeni, 12.05.2006 18:24)
  2. her sey ne güzeldi oysa ki...*
    #236137 (montajelemani, 12.05.2006 18:28)
  3. güzel bir film, kitap veyahut meyve salatası ismi olabilecek kelimeler bütünü.
    #1544891 (arabaciarabayatasget, 19.04.2007 22:11)
  4. sözlük ve onun yazarlarıyla tanışmadan önce bakış açısı çok farklı olan kişi serzenişidir.

ben mesela... insanları böyle tanımazdım yazarları tanımadan önce. elbette her tanıdığım kötü değildi. çok delikanlı, çok insancıl, sevgi dolu ve pırıl pırıl yüreği olan insanlar da tanıdım ve dostça girdiler hayatıma hiç çıkmamacasına. ama aralarında bazen öyle tipler sıkıştı geçti ki, tam tabiriyle araya karıştı. ve çürük bir meyvenin sepeti kokutması gibi ekşitti dimağımı.
    ben insanları böyle bilmezdim bu kişileri tanımadan önce. insanın ağzından ne çıkarsa doğru kabul ederdim. insanların bu kadar kompleksli, yalancı, acımasız ve saldırgan olabileceklerini de bilmezdim. öğrenmiş oldum. kişi hayatı boyunca öğrenirmiş ya, ben de bu sözlükten bunu öğrendim.

haa bir de ülkemde ne çok bölücü varmış onu da farkettim.
    ve dedim ki kendime, kim ne ederse aslında kendine eder, aşağılık yaşamları ve dedikodularıyla başbaşa bırakalım onları ve insan evlatlarıyla devam edelim.
    #5361197 (unutmayan, 09.06.2009 16:53)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sozluk yazarlarini tanimadan once başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk yazarlarini tanimadan once ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk yazarlarini tanimadan once nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sozluk yazarlarini tanimadan once. Copyrights of the articles are belong to their authors.