sozluk yazarlari hakkinda bilgi toplamak 

kapat
  1. diger yazarlara sorarak o kişi hakkında bilgler toplayıp, yazdıklarını ona göre degerlendirme durumu.
    #264444 (montajelemani, 20.05.2006 18:30)
  2. hinlik veya cinliktir.
    #264453 (scarface, 20.05.2006 18:32)
  3. " http://www.google.com yaz bi boşluk bırak nicki yaz; tüm bilgiler monitöre gelsin"*
    #264463 (sidikli, 20.05.2006 18:36)
  4. epey bir süredir yaptıgım iştir efendim, dogrudur.
    bunu acıklamakta hiçbir sakınca görmüyorum.
    bursa ve istanbul'daki zirveleri kacırmamaya calısmamın sebebi de budur.
    her gittigim zirvede ara ara bir kenara cekilip notlar alırım, bol bol fotograf cekerim.

(bkz: istihbarat)
    (bkz: samuel vanunu)
    #264480 (can, 20.05.2006 18:43 ~ 15.06.2006 18:26)
  5. + merhaba bonjur. bişey soracam. devedikeni hakkında ne düşünüyosun.
    - ne mi? iyidir severim kendisini.
    + ben de. e peki cedric?
    - dedikodu yapmak gibi olmasın ama askerliğini bile yapmamış.
    + tahmin etmiştim. ya montajelemanı?
    - çıkar amacı gütmeyen bir çete elemanı olduğunu düşünüyorum onun için.
    + hmm. pek güzel. benim kim olduğumu biliyor musun?
    - bilmiyorum walla.
    + e peki bi saattir ne sorduysam neden kuzu kuzu cevaplıyorsun. manyak mısın yahu.
    - ajan gibi duruyordun da. korktum bir an. ondan yani. kızma.
    #347225 (july4th, 15.06.2006 11:57)
  6. merak edilen yazarın tanımlarına bakılarak yapılabilecek bir iştir.
    #347274 (kekistanlihobbit, 15.06.2006 12:14)
  7. topladığı bilgilerle ne yapacağı merak edilesi eylemdir.
    - ya x hakkında bilgin var mı?
    + ne edecen
    - belki bu seni konuşturmaya yarar*
    sonuç: bilgi toplamak satın almaktır.
    #348444 (gayrimüslüm gürseks, 15.06.2006 18:22)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk yazarlari hakkinda bilgi toplamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk yazarlari hakkinda bilgi toplamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk yazarlari hakkinda bilgi toplamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilkokulun vazgecilmezleri » atanmis » abidas » guitar hero world tour » walter cronkite » her turlu tip alaninda uzman anne » muhalif oldugu icin hapse giren insan » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » temp » driving miss daisy » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » ask » all i ve got to do » marxci sscb nin can cekisip tarihe karismasi » sacriter » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kktc ile turkiye farklari » nane limon » tovarlak » kaynima kaydim » wunderman » yandaki okul servisi » birinin sizi sevdigini baskasindan duymak » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » atilla kart » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » jean paul sartre » hatun gelince caldir » corlu » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » paramparca