sozluk yazarlari da insandir 

kapat
  1. sözlükte takılan yazarların yazdıkları okuyuculara çok ilginç gelmesi sonucu bunlar nasıl bir varlıktır şeklinde sorulan sorular sonunda bilinmesi gerekirki sözlük yazarlarıda insandır.
    #2283102 (sivridilli, 08.09.2007 15:24)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk yazarlari da insandir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk yazarlari da insandir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk yazarlari da insandir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» antalya altin portakal film festivali » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » kacak kelebek » l manyak » istanbul park » jiriskop » sevgilinin aramamasi » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » joey jordison » hayko cepkin » money » kor haline gelmek » seni beklerim optugun yerde » renaudot odulu » deus sive natura » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kahpe bizans in yigit guzeli » turkan soray » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » sevebilme ihtimalini sevmek » ecce homo » beyaz etli prens » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » jet turleri » glam metal » sigara birakanlara tavsiyeler » baslik domalmak » hatun gelince caldir » 10 ekim » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » saka degil