sozluk yazarinin kres acmasi 

kapat
  1. Okul öncesi öğretmenliğinden mezun olmuş bir sözlük yazarının, babasının sermaye koyması üzerine bol donanımlı * kreş açmasıdır. Nasıl olur bu kreş? Oyuncaklı, yap bozlu mu? Hayır değil. Öğretmen sözlük yazarı olunca alet-hırdavat da değişiyor haliyle. Bilgisayar, internet ve bi adet uludagsozluk yeterli. Peki öğrenciler nasıl olacak? Bıcır bıcır bir çok çocuk oyun oynayıp, yemek yiyip, uyuyacaklarını sanarken uludagsozlukte entry girmeyi garipseyecekler mi? Kesinlikle hayır. Şirinlerin, pokemonun bol olduğu bir sözlüğü garipsemek ne mümkün. Arada bana cevap veremeyeceğim sorular soracak olsalar bile * ben onları bilgi içerikli entryler girmeye yönlendireceğim efendim. *
    #3705240 (ben bir garip yazarim, 23.07.2008 00:05 ~ 00:07)
  2. sözlükteki çocukça hareketler sergileyen yazarları potansiyel müşteri olarak gören yazar atılımıdır.
    #3705250 (salca, 23.07.2008 00:07)
  3. açıldığı takdirde tüm sirincilerin toplanacağı oluşum.
    #3705251 (hallucinogen, 23.07.2008 00:07)
  4. (bkz: uludağ sözlük ün kreşe dönmesi)*
    #3705263 (ashtarte, 23.07.2008 00:09)
  5. (bkz: uludağ sözlük reserves)
    ucuz siyaset yapanlara da meclis mi açılacak sorusunu akıllara getiren olay.
    #3705318 (vanti lator, 23.07.2008 00:17)
  6. 6ıncı, 7inci 8inci hatta kim bilir kaçıncı nesil yazarların bu zanaati yaşatacaklarının göstergesidir.
    (bkz: uludagsözlük yazarlarını koruma ve yaşatma der.)
    (bkz: çıraklık eğitim merkezleri)
    #3782426 (gadjo, 07.08.2008 06:33 ~ 06:34)
  7. sözlükteki bir çok yazarın bir meslek sahibi olduğu gibi bu da bir meslek olarak doğal olan durum.
    #3782501 (aydede, 07.08.2008 09:30)
  8. " amacımız uygar medeniyetler seviyesine yükselerek; seviyesiz, küfüre aşina, abazan, politika tartışamayan nesiller yetiştirmektir. gazamız mübarek olsun. "

uludağ sözlük kreşler birliği alt komisyon eş başkanı hüseyin kişniş
    #3782507 (nevi sahsina munhasir, 07.08.2008 09:35)
  9. sözlükte çocuğu olan yazarlar kreşine alması mümkündür.
    #3784713 (cake on the dabak, 07.08.2008 19:16)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk yazarinin kres acmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk yazarinin kres acmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk yazarinin kres acmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turklerin cirkin olduklarini kabul edememesi » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » irkci saman ile irkci musluman savaslari » turk solu » siz de mi seriatcisiniz be » evli bir kadinla yatmak » dokunulmazliklar kalksin diyemeyen milletvekilleri » tencereyi ocakta unutmak » capa » solo testte 15 piyon birakmak » sag bilege tecavuz eden parcalar » gecegece » coca cola nin spermleri oldurmesi » mustafa uslu » halusinasyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » batiskaf » hrant dink » beirut » altinci nesil yazarlar » grigory petrov » gimenez » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » riza alkuzey » umut etmeyi umut etmek » mahser i cumbus » zoey 101 » hayati » dolunayisi » bozdag » iki penisli dogmus bebek