sozluk yazari oldum diye her yere entry sokmak 

kapat
  1. muhtemelen ilk deneyimini yaşıyor olmanın verdiği hevesle her entry e burun sokan sözlük yazarı sorunsalıdır.daha yeni üye olmuştur.gelecekle ilgili planları vardır onun.dokunmayındır ona.
    #3227438 (semele, 04.04.2008 00:42)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk yazari oldum diye her yere entry sokmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk yazari oldum diye her yere entry sokmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk yazari oldum diye her yere entry sokmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nefret edilesi hediyeler » tanri » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » aerofaji » kreator » doymadim sana » bathory » pulitzer odulleri » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » strong and smart » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » komedi dukkani » cukurova universitesi » fatih tekke batuhan karadeniz » terry kath » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » system error » banu guven hatirina ntv izleyen insan » gunun ilk isigi » asteng » emekli travesti » birak ya hu » depresyon » militarist ulkede beden dersi » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » spanish lesson » yaran ogrenci isleri diyaloglari » ayrinticilik » silent running » mulayim » solu savunmanin refleks olmaya baslamasi