sozluk yazari adliyede 

kapat
  1. sözlük yazarının herhangi bir nedenle yolunun adliyeden geçmesidir.

icra dairesinde sözlük yazarı:

- mal beyanımı arz ederim efendim: 200 başlık, 450 entry.
    - yaz, imzala ver.
    - bi de 'işte budur üstat'

sanık sandalyesinde sözlük yazarı:

- abuk subuk şeyler yapmakla suçlanıyorsun, son sözün nedir?
    - hafifletici entrylerden yararlanmak istiyorum, hakimim.
    - sanığın cezasının, hafifletici entrylerden yararlandırılarak indirilmesine, ağırlaştırıcı başlıklardan yararlandırılarak da artırılmasına....

sabıka kaydı isteyen sözlük yazarı:

- entrylerimle hiç kimsenin kalbini kırmadığıma dair belgenin tarafıma verilmesini....

şikayetçi sözlük yazarı:

- şikayetçiyim efendim, bu user arabamın camına entry fırlattı
    - vallahi iftira efendim, billahi iftira...
    #1102930 (bilgistan, 04.01.2007 03:18)
  2. (bkz: geregi dusunuldu)
    #1102936 (mulayim, 04.01.2007 03:19)
  3. 4 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ GiRilenRNSOL ENTRYLER SEBEBiYLE, YAPILACAK SÖZLÜK ZiRVESiNiN BULUŞMA NOKTASI OLABiLiR KANIMCA
    #1102971 (limonsuz diyet kola, 04.01.2007 03:31 ~ 10:12)
  4. (bkz: sakıncalı uuser)
    #1102990 (balsikeste baysungur, 04.01.2007 03:37)
  5. (bkz: schenardi)
    (bkz: sıçtırtma lamasına)
    (bkz: grand ekinoks)
    #1103028 (grand ekinoks, 04.01.2007 03:47)
  6. boşanan sözlük yazarı:

- boşanmak istiyorum hakim bey, ne entry temizliği yapıyor, ne de başlık temizliyor evde.
    - yalan bunlar hakim bey, asıl kendisi eve gelir gelmez entrylerini sağa sola fırlatıyor, başlıklarını halıya döküyor...
    #1103335 (bilgistan, 04.01.2007 10:08)
  7. (bkz: yaz kızım)
    #1103338 (slide, 04.01.2007 10:11)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sozluk yazari adliyede başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk yazari adliyede ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk yazari adliyede nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sozluk yazari adliyede. Copyrights of the articles are belong to their authors.