sozluk yavas degil senin bilgisayarin yavas 

kapat
  1. son derece açıklayıcı, idealist bir moderator cevabı.
    #3216776 (whynot, 01.04.2008 02:58)
  2. bilgisayar hızı ve internet hızını ayırt edemeyen kişi söylemi.

--spoiler--
    sözlük yavaş değil,senin internetin yavaş
    --spoiler--
    #3216799 (herzamankafamguzel, 01.04.2008 03:05 ~ 03:07)
  3. sayfa açılmasını bekleyekorken çitlediğim çekirdeğin süresi, klavyesine tünediğim süpersonik bilgisayarımın core duo işlemcisine denk ise, teknosa'yı mahkemeye verecem lan sözlük, şahitsiniz olm.

modlar akıllıdır, akıllı. demezler öyle.
    #3216802 (hosaf, 01.04.2008 03:06)
  4. bu cevabi veren moderator, "moderasyon yavas degil siz cok hizlisiniz" seklinde bir cevapla, moderasyon performansi hakkinda ki sorulari da bertaraf edebilme yetisine sahiptir.
    #3216849 (oneydilan, 01.04.2008 03:37)
  5. - abijim ne zamandır yoksun sözlük ortamlarında, hayrola...
    + sorma ya. çok yavaş abi sözlük. tıklıyorum, ketıla su koyuyorum, şöyle bir üçü bir arada takılayım diyorum ama tıkladığım başlık açılana kadar sol frame den uçuyo ya.
    - yavaş diyosun sen yani, benim sözlüğüme hem de.
    + yavaş tabi lan, kağnı gibi hemide.
    - senin makinen yavaş. hatta algın yavaş, lojik kapılarının geçiş süresi benim anneannemin karşıdan karşıya geçiş süresinden uzun. bunu farkeden silikon işlemci üstündeki milyonlarca transistörde de bir rehavet oluyor haliyle abijim.
    + kızdın mı ya? ulan kutsal kitap yazılsa bu kadar savunulmaz be...
    #3216916 (kobayashe, 01.04.2008 04:42)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk yavas degil senin bilgisayarin yavas başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozluk yavas degil senin bilgisayarin yavas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk yavas degil senin bilgisayarin yavas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tuncay guney » bingol » kaybettigi iddiayi devamli buyuten veletler » o degil de bi ilhan irem vardi noldu ona » valentino » darkness85 » turklerin dunyaya kazandirdiklari » naif » where is my mind » arabesk nickler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci