sozluk vs forum 

kapat
  1. sözlükteki atışmalarla aralarındaki fark ayırt edilememektedir.
    hanimiş tanım : sozluk ve forum arasindaki farklar.
    #1351814 (laedri, 26.02.2007 19:20)
  2. sozluge yahu sen forum olmussun demisler sozluk de beni boyle sev seveceksen demis. *
    (bkz: forum değil sözlük)
    (bkz: uludağ sözlük forum olmasın)
    (bkz: bir forum olarak sözlük)
    (bkz: forum mu anket mi sözlük mü sorunsalı)
    #1351833 (kacak kelebek, 26.02.2007 19:24 ~ 19:43)
  3. (bkz: reklam formatı)
    #3588518 (walagasan, 27.06.2008 14:24)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk vs forum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozluk vs forum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk vs forum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kumanda uzerindeki kullanilmayan tuslar » karayazilim » tailgate » soda » yol arkadasim » anne ve babanin ismini mixleyip cocuga koymak » hulya avsar in kizinin kose yazari olmasi » faster faster » entry girerken hararet basmasi » intel itanium 9050 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci