sozluk sozluk diye inleyen yazar 

kapat
  1. sozluk bana x bul lan allahsiz diye başlayan ve 'x' değişkeni sayesinde yazarın ihtiyacını gözler önüne süren, inim inim inleyen yazarlardır.

(bkz: iyide dostum sözlük sana her şeyi veremez ki)
    #3541558 (dunyanin en mutevazi adami, 15.06.2008 18:28)
  2. (bkz: sözlük çok iyi gidiyorsun ah sola biraz ah)
    #3541563 (notrinova, 15.06.2008 18:29)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk sozluk diye inleyen yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk sozluk diye inleyen yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk sozluk diye inleyen yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istatistiktir » albert einstein » cehennem dialoglari » bionic commando rearmed » jean paul sartre » orgeneral sadi ozcan » gse » it s too late » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » sozlukteyken cisin gelmesi » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » 457 ytl 63 kurus » fuck buddy » yazarlarin aslinda demek istedikleri » salma hayek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sercan yildirim » baslik domalmak » aysun kayaci » lucescu nun konusmak icin fotomac i secmesi » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » vampir yarasa » universitede hocalara verilmis ayarlar » of ulan of » sex friend » rs4 rtr 3 evo » mesut yar » koton » anne ben kimim » golf kuvvetleri komutanligi