sozluk sigara gibidir ara verilir ama birakilmaz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sigara birakilmaz sigaraya ara verilir
  2. uludag sozluk birakilmaz ara verilir
  3. sigara birakilmaz baslanir
  4. sigara birakilamaz sigaraya ara verilir
  5. sonmus sigara izmariti bos kovan gibidir
  6. sozluk yazarindan yazarlik dersi verilir
  7. sozluk yazarlari halk gibidir
  8. cay sigara ve sozluk uclusu
  9. sozluk bana sigara bul lan allahsiz
  10. uludag sozluk te sigara yasagi

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk sigara gibidir ara verilir ama birakilmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk sigara gibidir ara verilir ama birakilmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk sigara gibidir ara verilir ama birakilmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» icki icerken icilmemesi gereken son yudum » teror » ogrencilik gunleri » shania twain » beksav » eritrofobi » hipokinezi » yitik cennet » the richest man in bayburt » the bear » ozellestirme idaresi baskanligi ni ozellestirmek » elmali » toplam ziyaretci sayisinin gizemi » 2008 kuresel ekonomi krizi » kuaforlerden nefret etmek icin nedenler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » damdan dusen eski sevgili » pan » metamorphosis » indian » verememe sendromu » hela yerine wc diyen vatan haini » bir tikky nin intihar mektubu » byegm » ayse aziz » eski sevgili bulma oldurme ve zibartma dernegi » www muratboz com » tnt » disgrafi » tiamat » empresyonizm