sozluk okurken milletin seni deli sanmasi 

1. creative yazarlarımızın süper komik esprilerini okuduktan sonra ve insanlık hali olarak gülmeye başlandıktan sonra, çevrenizde yaşayan uzaylıların sizi ufo sanması durumu. türkiyede ufoları kapatacakları tek yer bakırköydür. eee doğal olarak sizide oraya koyacaklardır.ha ufo ha deli.
    #962540 (komikimben, 07.12.2006 12:54)
  2. (bkz: arkadasa sozlugu anlatmak)
    (bkz: anneye sozlugu anlatmak)**
    #962547 (white pages, 07.12.2006 12:56)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk okurken milletin seni deli sanmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk okurken milletin seni deli sanmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk okurken milletin seni deli sanmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sergen yalcin » gece karanlikta komidini optum sevdicegim diye » cover » voyage au centre de la terre » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » kemal unakitan » degeneration » online » ulusozluk nba fantasy league » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » masal » bendeki sen gitti » yanma odasi » ugur dundar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kopeklerin birbirine girmesi » reich » sokakta yururken onune gelene kufretmek » gundelik hayat teorileri » central park ta geceleyin dolasmak » asimo » eksi sozluk te basligi var » kar musikileri » purple » turgay demirel » bakrac » bu cocuk okumas » ikiyuzlu ateist » karakolda ayna var » ataturk universitesi