sozluk okunmaya deger olsun kampanyasi 

kapat
  1. en dikkate değer kampanyadır. sözlüğün belirli bir isme, tanınmışlığa sahip olması isteniyorsa; yazarların daha dikkatli davranması ve bu konuda çaba göstermesi gerekmektedir.
    #1158449 (thexecutive, 15.01.2007 16:19)
  2. sözlük herşeyden önce okuyana alternatif sunmalıdır. bilgi vermenin yanısıra aynı zamanda birazda geyikle bilginin bu sözlükten alınması sağlanmalıdır. yoksa adam niye gelip uludağ sözlükten bilgi alsın ki başka yer mi yok. bu yüzden bilgi verilmeli aynı zamnda ilgi çekilmelidir. buda biz yazarlara düşmektedir.(bunu yazdığıma inanamıyorum allah belamı verecek)
    be sebebten ötürü bu kampanyaya sonuna kadar katılıyorum.
    #1159558 (declion, 15.01.2007 20:14 ~ 20:15)
  3. sözlüğe giren bir daha çıkamasın. keyif alsın sözlükten. * *
    #1159622 (yanliz cowboy, 15.01.2007 20:26)
  4. sol framedeki yazar başlığı bu kadar çokken ve bu da * doğal bir forum havası yaratıyoken, ayrıca bknz ları safi geyik yapma aracı olarak kullanmak bu kadar yaygınken zor dedirten kampanyadır..
    ancak birinci yılını henüz doldurmuş bi oluşum için hiç de fena değildir. sezarın hakkı sezaradır...daha da iyi olacaktır..*
    #1159646 (even in death, 15.01.2007 20:32 ~ 20:33)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk okunmaya deger olsun kampanyasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozluk okunmaya deger olsun kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk okunmaya deger olsun kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tokat atan kizi kovalayan erkek modeli » ofsayti anlamayan kadinlar » araba park ederken babanin arabadan indirmesi » ilef » sadece yabanci programlari seyreden entel insanlar » galapagos adalari » halk otobusu soymak » liseli yazarlar » cerrah » vilisipidist a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci