sozluk mu elif in kagnisi mi 

kapat

1. (bkz: elif in kağnısı)
    #1442115 (mmtyvs, 22.03.2007 23:31)
  2. (bkz: azami 30 bucuk)
    #1442124 (yamuq, 22.03.2007 23:32)
  3. (bkz: bana göre sözlük sana göre elif in kağnısı)
    #1448135 (kacak kelebek, 24.03.2007 15:22)
  4. sözlük hızından şikayetçi yazar serzenişi.
    (bkz: yalnız değilsin)

sözlük hızı konusunda tek şikayetçi ben olduğumu sanarken ve sırf bu yüzden susarken, bir kişinin daha çıkması beni bokumda boncuk buldurmuşçasına sevindirdi. bazen sağ frame' in açılmaması, bazen sadece sol frame' in açılmaması, bazen hiç açılmaması konusunda, zall ve saz arkadaşları duyunuz sesimizi, şimdiden iki olduk, gümbür gümbür geliyoruz.
    #1448168 (soothsayer, 24.03.2007 15:33)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sozluk mu elif in kagnisi mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk mu elif in kagnisi mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk mu elif in kagnisi mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sozluk mu elif in kagnisi mi. Copyrights of the articles are belong to their authors.