sozluk kitlencekti falan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. agabey sozluk falan da hikaye ya
  2. ben eksi sozluk falan tanimam soylemi
  3. biz universitedeyken yoktu sozluk entry falan
  4. nesil falan hikaye sozluk renklensin sahane
  5. oha falan olunmaz oha falan dogulur
  6. falan
  7. oha falan oldum
  8. falan fesmekan
  9. ay oruc falan cok iyi ya
  10. iyi falan degilim

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk kitlencekti falan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozluk kitlencekti falan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk kitlencekti falan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» binlerce gay erkek bulacaksiniz » dusunmeden konusan salak » 1916 » bu bilgisayarda insanlar oturum actilar » ataturk vs fethullah gulen » second cup » pinar elice » sevdik sevdalandik » dusunceye saygi gostermesini beceremeyenler » charles bukowski a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci