sozluk kendine dikkat et 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendine dikkat et
  2. hadi sozluk kendine gel
  3. sozluk ben kaciyorum kendine iyi bak
  4. sozluk kendine gel lan allahsiz
  5. eksi sozluk te yazarken cok dikkat etmek
  6. kendine guvensiz sozluk yazari
  7. sozluk kendine kari bul lan allahsiz
  8. sozluk kendine yazar bul lan allahsiz
  9. sozluk insanin kendine yakisani girmesidir
  10. bir sozluk yazarini kendine idol yapmak

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk kendine dikkat et başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk kendine dikkat et ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk kendine dikkat et nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kacin buyuyor galiba » hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli » sigarayi birakmanin zararlari » como el agua » bez bebek te yakalanan matrix tadi » taylan sigirci » fm 2009 deki yetenekler » badlik amiri » sezercik onun bunun cocugu » kendine gomulmek » galatasaray bayragi » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » buralardan gitme » re re re ra ra ra galatasaray » melda irmakkesen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » her turlu pisirim yapilir » ruyada uyuyamamak » mona lisa ya bakip 31 cekmek » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » abisesque » yandaki okul servisi » kirik cikik olsa duramazsin » imhotep » cihan unal » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » nihat dogan dan aforizmalar » recep ivedik 2 » regl sancisi cekenlere oneriler » guney kore » bir turk un ogrendigi ilk ingilizce kelimeler