sozluk kazima kari bul lan allahsiz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozluk bana kari bul lan allahsiz
  2. allahsiz kari bana sozluk bul lan
  3. sozluk kendine kari bul lan allahsiz
  4. sozluk bana kari ol lan allahsiz
  5. sozluk bana izmirli kari bul lan allahsiz
  6. sozluk bana kari buldun lan allahsiz
  7. sozluk sana kari buldum lan allahsiz
  8. sozluk bana kari bul ulan allahsiz
  9. yonja bana kari bul allahsiz
  10. selocan bana kari bul lan allahsiz

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk kazima kari bul lan allahsiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk kazima kari bul lan allahsiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk kazima kari bul lan allahsiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eskimolar turk mu sorunsali » sehirler arasi yolculukta uyumak » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » puvedibuvi » insanin egosunun kicinda oldugu gercegi » senin gotunden vidanjorle bok cekerim » sevdiklerini sozluk okuru yapma telasi » inkpinkzink » gokhan gonul dostlari » alice cooper » the zephyr song » webcam acip tras olmak » bu son olsun » vinterland » gsstore org » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » happy go lucky » su ismiyle ilgili yapilan igrenc espriler » bendeki sen gitti » sergen yalcin » system error » akp nin ab turkiye yolsuzluk raporunu gizlemesi » ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi » fm 2009 deki yetenekler » john starks » basincli konusma » kiyamet kopunca medyanin atacagi mansetler » ozhan canaydin tarzi bir centilmenlige sahip olmak » ergenekonu tersten dusunmek » beren saat » bir seylere inanma ihtiyaci