sozluk isin mi yok 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozluk un isin kilici mesut yar
  2. uludag sozluk isin asli ekibi
  3. ne isin var
  4. yap isin ne
  5. isin is
  6. isin
  7. isin kurdu
  8. isin karaca
  9. isin celebi
  10. ben boyle isin taa

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk isin mi yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk isin mi yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk isin mi yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yerli teknik direktorlerin yukselisi » faati » sen yoksun diye » taze ekmek kokusu » kim nerede » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek » allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » it won t be long » otuz kupona alinmadi bu vatan » sigara birakanlara tavsiyeler » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » ask yaslandirir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » atilla kart » yemek yemenin ilkellik olmasi » huzun » kemal was gay » le dejeuner des canotiers » peygamber sabri gerektiren meslekler » murad kucuk » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » dengir mir mehmet firat » with the beatles » jean paul sartre » pihlamurlar yazip 3980 e gonderen suursuz sevgili » kiyamet gunu gazete mansetleri » armenian navy band