sozluk icindeki yobazlar 

kapat
  1. sözlükte bolca yer alan ve ima olarakta olsa belden aşşağı entrilere eksi oy atan, kendilerini dış dünyada muhafazakar olarak adlandıran canlı türleridir.
    #3730932 (reich, 27.07.2008 22:58 ~ 18.09.2008 20:53)
  2. (bkz: buyrun bana mı bakmıştınız)
    #3730938 (ethembaki, 27.07.2008 22:59)
  3. (bkz: fisle fisle fislemeyen ibne)
    #3730945 (forever young, 27.07.2008 23:01)
  4. yaradandan bahsedip, 14 yaşında bir kız çocuğuna tecavüz eden bir şerefsizi "e imam nikahı varmış, evleneceklermiş" şeklinde savunanlar mı dersin..

fettosçu mu dersin, rte yalakası mı yoksa humeyni müridi mi..

basima bir sey gelmeyecekse deyip ataya dil uzatan nankör insanımsıları liberal olarak tanımlayanlar mı dersin...

vatanı için gece 03-05 uykularından ödün veren askere dil uzatmaktan yüzü kızarmayanlar mı..

ama asıl soros fonlarından beslendiklerine şüphe ettiklerim var ki sıradaki şarkıyı onlara armağan ediyorum:

(bkz: allah belanı versin)
    #3730961 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 27.07.2008 23:04)
  5. (bkz: yobaz laik)
    #3730996 (ethembaki, 27.07.2008 23:09 ~ 23:10)
  6. köküne kadar ergenekon u savunan tiplerdir. o kadar ki paşalar canlı yayına çıkıp evet biz yaptık da deseler bu arkadaşlar asla inanmaz. yobazın önde gidenidirler.
    #3731004 (imhotep, 27.07.2008 23:11)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk icindeki yobazlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk icindeki yobazlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk icindeki yobazlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kacin buyuyor galiba » meydanbenim » genelkurmay baskanligi » ask tuketir » bilgi yonetimi onlisans programi » norton ghost » olasilik » devrimcilik romantik bir ozentidir » insanlardaki yapmacik ask meraki » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » kimsenin birbiriyle konusmadigi isyeri » drunk mail » faati » erkam » genel menajer degil gonul menajeriyim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » numaranizi arkadastan aldim » kuresel isinmanin yararlari » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » kadin erkek esitligi » lise yillari » mehmet ali nuroglu » her turlu pisirim yapilir » galatasaray bayragi » mesnevi » borg el arab stadium » dayanilmaz kelimeler » 15 haziran 2008 turkiye cek cumhuriyeti maci » bir sifat olarak kazim » politika dergisi » maden muhendisi