sozluk dunyasina kendini tanitan yazar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zirvede kendini zall diye tanitan yazar
  2. kendini tanitan uuser
  3. kendini turk diye tanitan kurtler
  4. kendini kaliteli yazar zanneden yazar
  5. x in y dunyasina armagani
  6. trt nin turk dunyasina hizmetleri
  7. turklerin muzik dunyasina kazandirdiklari
  8. rusya ya turk erkegini tanitan vidyo gonderelim
  9. corum un rock muzik dunyasina kazandirdiklari
  10. islam alimleri bilim dunyasina onderlik edecektir

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk dunyasina kendini tanitan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk dunyasina kendini tanitan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk dunyasina kendini tanitan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» petrol fiyatlarinin 80 dolara dusme ihtimali » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » kuantum sifreleme » yuck » alim icin din yoktur » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » adnan sezgin » tanri yi silahsizlandirmak » iran » beko » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » silence is golden » kurtlar vadisi pusu giray » ati radeon hd 3850 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayatin cekilecek cile olmamasi » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » cd eldense » yuck fou » annelerle girilen komik diyaloglar » sizin dininiz size benim dinim banadir » lumpen burjuva » asil tendonu kopsa stad inlermis » sozluk yazarlari para toplasin izlanda yi alsin » armenian navy band » kardese yapilan iskenceler » mircea lucescu » komando egitimi almis baliklar » seviyeli bir sohbete ne dersin » mehmet ali nuroglu