sozluk cok iyisin bebegim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen cok iyisin ama
  2. cok iyisin
  3. iyisin
  4. madem iyisin
  5. moderasyon iyisin degil mi
  6. hadi yine iyisin
  7. hadi gene iyisin
  8. sevdiklerin kadar iyisin
  9. sen bana fazla iyisin
  10. sen cok iyisin seni cogaltmak lazim

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk cok iyisin bebegim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk cok iyisin bebegim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk cok iyisin bebegim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pomak » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » celtek tumulusleri » sigara birakanlara tavsiyeler » der meister » yumurtanin fircalanmams tarafi » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » caylak olmamak » karti bankamatige kaptirmak » cuneyt arkin vs polat alemdar » super mario bolum sonu bayragi » 22 kisiyle online olmak » muzik kutusuna para atip echoes u secmek » olmus mu » kiyamet gunu gazete mansetleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » osmanli cumhuriyeti » get up » star gazetesi » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » breaking bad » habu diyar » autoshow 2008 » serbest kararlilik » balikesir yurdu » ahmet levendoglu » avcilar kampusu » ask kazandirir » evrim teorisi » 80 lerde cocuk olmak