sozluk cini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cini
  2. florasan cini
  3. maxwell in cini
  4. tatli su cini
  5. supriz cini
  6. esik cini
  7. cini murekkebi
  8. uretim cini
  9. cini islemeciligi teknikeri
  10. lambanin cini vs sihirli peri

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ulkemize ozgu hitap sekilleri » judas » amvo exe » kyma » minibuste baskasinin para ustunu cebe atmak » goztepe birinci ligde » carefree » burkay » alevi sozluk » var misin yok musun » malatya katliami » hayattan umdugunu bulamamak » gelin kardesi » acaba » azar yemeden once konuyu degistirmeye calismak » ayar verirken ayar almak » tanri ile seytan arasindaki farklar » bira sisesine isemek » sahin gorunumlu bmw » fat cat » laguna beach » erzincan in tarihi eserleri » welcome home sanitarium » amargi » kil donmesi » kk » fisildayislar » ennio morricone » arapkir in tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa