sozluk bugun beni cok mutlu ettin 

kapat
  1. sözlük sayesinde bir mutluluk yaşayan yazarın teşekkür cümlesi.

internette bilgi arama meselesinden laf açılmış ve konu sözlüklere gelmiştir.
    çeşitli arama denemeleri yapılırken bir başlık sadece uludağ sözlük * *te bulunmuş ve kasım kasım kasılınmıştır.
    #1491483 (pilotmont, 04.04.2007 19:44)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk bugun beni cok mutlu ettin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk bugun beni cok mutlu ettin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk bugun beni cok mutlu ettin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» minibuscu laflari » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » vesselam » kirik cikik olsa duramazsin » roll over beethoven » karamboldedans » i belong to che » konustur iddiani katla parani » karti bankamatige kaptirmak » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » kucukken sevilen ismi buyuyunce sevmemek » 24 yasinda ergenlige girmek » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bunyamin ayasi turbesi » mehmet usta » tanrinin yoklugu » corlu » ote yandan » turuncukolik » google » cok eski sevgilinin aramasi » uludag sozluk prenses perfinya zirvesi » acemisinden ankara notlari » bikini bolgesini bronzlastirmak » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » italiano » kul olayim kalem tutan ellere